Anmälan/Entry

Vi vill informera om att CAS alltid använder sig av domare som genomgått mångårig utbildning för att säkerställa kvalitén på bedömningen. Vi anser att varje utställare ska ha den tryggheten att veta att djuret får en korrekt bedömning oavsett vad (det är ju inte säkert att utställaren är nöjd med poängen även om bedömningen är korrekt).

Våra domare har lång erfarenhet och träffas regelbundet för vidareutbildning och träning. Våra domare har själva ansvar över hur bedömningen är utformad, skulle det behöva korrigeras görs nya utvärderingar av domargruppen. Vår ambition är att varje enskilt djur får en professionell och rättvis bedömning.

För övrig information maila kicki_006@hotmail.com

 

Hur gör man för att anmäla sig?

Börja med att ha din stamtavla eller reg-bevis framme. Har din chinchilla inget reg-bevis eller stamtavla, fyll i det du känner till. Det finns instruktioner att läsa nedan ”Instruktioner anmälan”. Klicka sedan på länken under ”Anmälan till …” här nedan och följ anvisningarna.  Se även aktuell inbjudan på startsidan och under utställningar 2022. Glöm inte läsa de uppdaterade Utställningsbestämmelserna.

Betala sedan anmälningsavgiften till pg 88 59 96-9, märk med namn och medlemsnummer. Inbetalningen skall vara gjord i god tid så vi har den på ovanstående plusgirokonto senast en vecka före utställningen. Tänk på att det kan ta ett par dagar för överföringen att nå oss.

Anmälan till Vårutställningen den 29 april i Mörkö, se länk nedan. Sista anmälningsdag är den 21 april.

 

Efter att den ordinarie anmälningstiden gått ut den 21 april kl 24.00 har du fortfarande chansen att delta. Anmäl dig då på nedanstående länk (som läggs ut på kvällen den 22 april). Pris Öppen klass 100 kr/djur. Betalning till Öppen Klass görs samtidigt med anmälan till CAS plusgiro eller via Swish på plats på utställningsdagen. Anmälan Öppen klass stängs kl 9.30 på utställningsdagen.

Entry to the Spring Show will be available until April 29, at 9.30. 

Anmälan Öppen Klass Mörkö

© CAS 2023-04-25