Anmälan/Entry

VIKTIGT MEDDELANDE:

Årets femte utställning går av stapeln den 5 oktober 2019 i Hardemo. Anmälningstiden går ut den 25 september. Anmälan till Öppen klass läggs ut ca 3 dagar innan utställningsdatum. För övrig information maila kicki_006@hotmail.com

 

Vi vill informera om att CAS alltid använder sig av domare som genomgått mångårig utbildning för att säkerställa kvalitén på bedömningen. Vi anser att varje utställare ska ha den tryggheten att veta att djuret får en korrekt bedömning oavsett vad (det är ju inte säkert att utställaren är nöjd med poängen även om bedömningen är korrekt).

Våra domare har lång erfarenhet och träffas regelbundet för vidare utbildning och träningar. Våra domare har själva ansvar över hur bedömningen är utformad, skulle det behöva korrigeras görs nya utvärderingar av domargruppen. Vår ambition är att varje enskilt djur får en professionell och rättvis bedömning, varken högre eller lägre.

 

Hur gör man för att anmäla sig?

Börja med att ha din stamtavla eller reg-bevis framme. Har din chinchilla inget reg-bevis eller stamtavla, fyll i det du känner till. Det finns instruktioner att läsa nedan ”Instruktioner anmälan”. Klicka sedan på länken ”Anmälan till Skärkind” här nedan och följ anvisningarna.  Se även inbjudan nedan. Glöm inte läsa de uppdaterade Utställningsbestämmelserna.

Betala sedan anmälningsavgiften till pg 88 59 96-9, märk med namn och medlemsnummer. Inbetalningen skall vara gjord i god tid så vi har den på ovanstående plusgirokonto senast en vecka före utställningen. Tänk på att det kan ta ett par dagar för överföringen att nå oss. Anmälan är bindande.

Anmälan till Hardemo 5 oktober 2019. Förhandsanmälan finns här https://forms.gle/3RzJPaKeVZnsnvfj8 . Sista anmälningsdag 25 september. 

 

© CAS 2019-09-17